By using this website, you consent to the use of cookies
By using this website, you consent to the use of cookies

Over Sentean

Bij Sentean geloven we dat iedereen toegang moet hebben tot de best mogelijke zorgervaring. Daarom ontwikkelen we slimme totaaloplossingen die bijdragen aan een optimale interactie tussen zorgverlener, zorggebruiker en naasten. Deze oplossingen leveren een positieve bijdrage aan het comfort, het welzijn en de betrokkenheid van de zorgconsument tijdens de volledige ‘patiëntreis’. Daarnaast zetten wij ons in voor meer efficiëntie en gemak voor zorgverleners, zodat zij hun vak met plezier en focus kunnen blijven uitoefenen. Wij ontwikkelen onze oplossingen in samenwerking met toonaangevende partners en altijd passend binnen uw zorgomgeving

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zorgorganisatie? Ga dan eens vrijblijvend in gesprek met één van onze consultants. Zij geven u graag nieuwe inzichten en inspiratie om met behulp van digitale toepassingen de totale zorgbeleving naar een hoger niveau te tillen. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen via (+31) 088-0186400. Ook is het mogelijk om een workshop te boeken of pilotproject te starten.

Bekijk onze video's

Contact

Bij Sentean informeren en inspireren wij u graag op het gebied van onze digitale totaaloplossingen. Ook staan we altijd voor u klaar om mee te denken en vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op!

We horen graag van u!

Sentean Group HQ

Luchthavenweg 81 – Suite 005
5657 EA EINDHOVEN

The Netherlands
Tel. +31 (0)88 018 64 10
Sales@senteangroup.com