MaasMedia is op zeer korte termijn beschikbaar bij elk bed en is beschikbaar op Apple iPads die als ‘leen device’ beschikbaar is voor lang of kort verblijf – wat een prachtige service!

Momenteel is er ‘werk in uitvoering’ Apple iPads worden uitgerold met Sentean Patient Engagement software onder de naam ‘MaasMedia’! Oude tv beugels worden duurzaam aangepast zodat deze dienst kan doen als iPad houder, boekensteun of als ‘laadstation’ voor eigen device.
Sentean beheert de iPads middels Jamf MDM en de applicatie is volledig (HL7) geïntegreerd met ChipSoft voor privacy en authenticatie van de patient. Eten en drinken is beschikbaar dankzij PinkRoccade Healthcare Culicart.

We zien dan ook uit naar een plezierige en succesvolle samenwerking met Maasziekenhuis Pantein B.V. en danken in het bijzonder Dave Simons & Tom Maassen voor het vertrouwen en de coördinering van dit project.